5 Eylül 2010 Pazar

TÜRKİYE-FRANSA

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası 2. Tur maçında A Milli Basketbol Takımımız ile Fransa karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi Milli Takımımız 95-77 skorla kazanmayı başardı ve çeyrek finale yükselen taraf oldu. Ayrıca gurupta 5'te 5 yapan Milli Takımımız bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 6 maça çıkardı.


Fransa karşısında rahat bir galibiyet alan A Milli Basketbol Takımımız, çeyrek finalde Slovenya'nın rakibi oldu.


A Milli Futbol takımımız da onların yanındaydı..

 
A Milli Basketbol Takımımız, Slovenya ile 8 Eylül tarihinde karşı karşıya gelecek ve kazanan takım adını yarı finale yazdıracak.
 
SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ ONİKİ DEV ADAM !!

DJ ATA

Dj.Ata :)) herkese ''iyi pazarlar'' diler..

KADİR GECESİ


Kadir Gecesi, İslam dinine göre, Kur’an’ın vahiy yoluyla İslam peygamberi Hz. Muhammed’e gönderilmeye başlandığı gecedir.   
Müslüman alemince kutsal günlerden biridir. Kadir gecesinin hangi gece olduğu kesin olarak bilinmiyor fakat Hz. Peygamber “Siz Kadir gecesini Ramazan’ın son on günü içerisindeki tek rakamlı gecelerde arayınız” daha sonraları ise 27. günün bitimi 28. günün başlangıcı Kadir Gecesi sayılmıştır. Kadir gecesinde, bir kere Kadir suresini okumak, başka zamanda Kur’an-ı kerimi hatim etmekten daha sevaptır. Kadir gecesinde bir tesbih (SübhanAllah), bir tahmid (Elhamdülillah), bir tehlil (Allahü ekber) söylemek yedi yüz bin tesbih, tahmid ve tehlilden kıymetlidir.


HEPİMİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN...DUALARIMIZ KABUL OLSUN....